perjantai 10. helmikuuta 2017

Viikko 5

Ensinmäinen työpäivä alkoi virtavahtien valmistelulla, mutta melkein heti sen jälkeen sain uuden työn. Tein Phil nimisen henkilön kanssa keskusta. Teimme kahdestaan omat keskukset. Phil näytti mallia ja minä tein perässä. Keskukseen tuli vain katkaisin sekä nolla ja maakiskon.


Tiistaina vaihdoin Jaakon kanssa rikkinäisiä virtavahteja keskuksista. Virtavahtien vikana oli huono softa. Tämän jälkeen jatkoin virtavahtien valmistelua. Loppupäivästä pääsin viellä vaihtamaa viallisia virtavahteja keskuksista.Keskiviikkona aloitin työt Gatis nimisen henkilön kanssa. Teimme yhdessä keskuksia missä oli yksi kolmivaihepistorasia. Kaikki keskukset mitä olen tehnyt tähän menessä menevät virtakiskoon kiinni. Gatis oli mukava henkilö Latviasta.


Torstaina tein keskuksia missä oli kolmivaihepistorasia. Keskukseen tuli 32 A sulake ja katkaisin. Tein keskuksia Mickey nimisen henkilön kanssa. Oli kiva tehdä töitä Mickey kanssa, koska hän on vanha painonnostaja. Juttua riitti päivän loppuun saakka.


Perjantaina viikon viimeisenä päivänä tein keskuksia. Keskukseen tuli vain yksi erotin ja nollakisko. Keskuksia kasailin jälleen kerran Mickeyn kanssa. Välillä jouduin auttamaan muita työkavereita joilla oli liikaa töitä. Autoin laittamaan tiivisteitä ja asentamaan kolmivaihepistorasioita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti